PRE-CONTRACT COST AUTHORIZATION

TO:      
1. Reference is made to your (letter, TWIX, etc.) dated        wherein you requested pre-contract cost authorization in the amount of $        for       .

2. You may incur at your sole risk, pre-contract costs in an amount not to exceed $      in anticipation of award of contract number       for      . 

3. Expenditure of pre-contract costs not in excess of the ceiling set forth in paragraph 2 above is limited to those costs which would have been allowable if incurred after the date of the contract. Further, the pre-contract costs may only be expended for the following:      .

4. Your expenditure of pre-contract costs, pursuant to the terms herein stated, will be allowable from the date a responsible official of your firm authorized to execute the above indicated contract signs and returns a copy of this letter to the contracting officer until the date the contract is executed by both parties. In the event a contract is not consummated between the parties, the Government shall be liable for none of the costs incurred, and the incurrence of such costs is at your sole risk. 

Contracting Officer Name:     
Contracting Officer Signature:      
Date: 12/08/98 FORMTEXT 

12/08/98

____________________________________________________________________________________

I acknowledge receipt of the above pre-contract cost authorization and agree to its terms. I specifically agree, on behalf of my firm, that the Government shall not be liable for any such costs authorized and incurred if a contract is not consummated. 

Signature:      
Name:      
Corporate Title:      
Date:     
